Oscilloskop

Teledyne-LeCroys nya högupplösta HDO-oscilloskop presenterar vågformer med hög upplösning, höga samplingshastigheter och med låg störningsnivå. Vågformerna är renare och skarpare med 16 gånger mer vertikal upplösning jämfört med traditionella 8-bitars instrument. Vågformerna visar detaljer som tidigare varit svåra att se men som nu enkelt kan urskiljas och mätas.

HDO4000- och HDO6000-serierna finns i bandbredder från 200 MHz till 1 GHz. Alla HDO-modeller har en stor 12,1″ pekskärm, stor minneskapasitet och ett intuitivt gränssnitt för att förenkla användningen. HDO-serien erbjuder även kraftfulla debug- verktyg samt en full uppsättning av automatiska mätningar och matematiska funktioner.

Utöver denna nyhet kan vi även erbjuda andra modeller i LeCroys breda sortiment av digitala oscilloskop som även de erbjuder en kraftfull kombination av stora och informativa skärmar i kombination med avancerade vågforms analysfunktioner – vanligtvis anpassade för att öka produktiviteten inom specifika tillämpningsområden.

Associated Research

Associated Research erbjuder marknadens bredaste sortiment av testare och analysatorer för elsäkerhetsprovning inom produktutveckling och produktion. Sortimentet består av instrument och system såsom AC/DC-högspänningsprovare, isolationsprovare, jordledarprovare, läckströmsprovare och kombinationsprovare samt elsäkerhetstestare för medicinteknisk utrutsning.

Utöver dessa instrument och system levererar Associated Research även mjukvaror för styrning av instrumenten, automatisering av testerna samt efterbearbetning och lagring av testresultat. Associated Research har genom åren byggt upp ett bibliotek som täcker hundratals IEC-och UL-standarder som kan provas med deras elsäkerhetstestare.

För mer information rörande Associated Research hela produktportfölj vänligen besök deras hemsida på www.arisafety.com.

Elsäkerhetsanalysator

Omnia II, en mångsidig kombinationsprovare med programmerbara testfunktioner såsom högspänningsprovning AC/DC 5kV, isolationsprovning, jordledarprovning 40 Amp, läckströmsprovning samt inbyggd AC spänningsaggregat.

AC- och DC-högspänningsprovare

  • Hypot III, högspänningstestare för produktion med följande tester: AC 5kV, DC 6kV samt isolationstest. 
  • Hypotultra III, automatiserad högspänningstestare med följande tester: AC 5kV, DC 5kV, isolationstest samt 4 eller 8 portars skannande matris. 
  • Hypotmax, högspänningstestare för teststandarder som kräver upp till 20kV och/eller 100mA. 

Jordledarprovare

Hyamp III, jordledartestare för produktion med 30 Amp, 40 Amp eller 60 Amp utström.

Läckströmsprovare

Linechek II, automatiserad läckströmsprovare som kan utföra alla 8 nödvändiga läckströmstester med en knapptryckning.

Mjukvara

Autoware är en mjukvara för att styra mätinstrumenten, automatisera testerna och och efterbearbeta, analysare och lagra testresultat.

Elkvalitetsmätning

PQube, liten elkvalitetsanalysator med stora möjligheter

PQube, med inbyggd webserver, mäter och registrerar varje händelse i ditt elnät och ger dig alla detaljer om strömförbrukning och störningar på spänningen med tidsstämpel och en bild på vågformen. Du kan ställa in PQube att mäta elkvaliteten med olika tidsintervaller samt till att mäta spänning, ström och/eller effektförbrukning.

All data lagras i standardformaten GIF och CSV på ett standard SD-minneskort så all information kan läsas med vanliga programvaror samt via webben.

PQube erbjuder dig bland annat:

  • Liten elkvalitetsanalysator med hög precision till låg kostnad
  • Tillförlitlig allt-i-ett design för 24/7 monitorering av elkvalitet
  • Uppkoppling till analysatorn, när som helst och var som helst
  • Inbyggd mjukvara, ingen extra mjukvara behövs

Helautomatiska elektriska testlösningar

MK Test

MK Test är ledande inom konstruktion, tillverkning, leverans och löpande support av helautomatiska elektriska testlösningar. Elfel identifieras och vilken typ av fel diagnostiseras. MK testsystem är din partner för att säkerställa att din produkt överensstämmer med din specifikation.

På MK Test,  är vår verksamhet att hjälpa ditt företag att leverera konsekvent tillförlitliga elektriska komponenter och utrustning. Men mer än bara att testa utrustning för att säkerställa din produktion testas och levereras till specifikation, arbetar vi med varje kund att se till att dina processer görs så effektivt som möjligt, med provning inbäddad i din produktion. Vi förnya kontinuerligt för att säkerställa att vår utrustning är det mest effektiva och lättanvända på marknaden, och ger livslång support till varje kund, så du kan lita på MK Test är en viktig del av din framtida tillväxt.

Du kan lita på MK Testsystem för att säkerställa att dina elektriska system är 100% testade varje gång. MK Test föddes ur att några av deras kunder ville ha hjälp med att utveckla en ny produkttestning. Det innovativa kärnan förblir kärnan i en verksamhet som syftar till att ständigt vara ledande i sin bransch, i nära samarbete med kunderna för att hjälpa dem att förbättra effektiviteten och arbetsprocesser, att leverera produkter som är perkekta första gången. Vi letar alltid efter att bli bättre, vilket gör testning snabbare och mer robust, och sträcker sig från vår kärna inom flygindustrin.

Mer information: www.mktest.com