IEC61850 Ethernet-switchar

LaboTest kan erbjuda ett brett sortiment av IEC 61850 Ethernet–Switchar för automatisering av transformatorstationer och kraftsystem. IEC 61850 är en ny modell för att effektivt och flexibelt kunna skapa optimala, tillförlitliga, öppna och framtidssäkra lösningar för skydd, övervakning, styrning och automatisering av transformatorstationer. IEC 61850 kommunikationen utgör en bas för framtidens Smart Grid.

EN50155 Ethernet-switchar

LaboTest kan erbjuda ett brett sortiment av robusta och kompakta EN50155 Ethernet–switchar för att bygga tillförlitliga och flexibla nätverk som uppfyller kraven för järnvägsapplikationer enligt EN50155.

Managed Ethernet-switchar

Våra övervakningsbara sk. Managed Ethernet–switchar har alla egenskaper som en unmanaged switch innehåller men utöver detta erbjuder den också möjligheter att konfigurera, hantera och övervaka nätverket. Detta ger er bättre kontroll på hur data rör sig i ert nätverk samt vem som har tillång till vilken data. Switcharna monteras på DIN-skena eller 19”–rack och erbjuder avancerad funktionalitet och teknologi till mycket konkurrenskraftiga priser.

Unmanaged Ethernet-switchar

Med näst intill inga konfigurationsbehov kan våra plug-and-play Unmanaged Ethernet-switchar snabbt och enkelt integreras i både små och stora industriella nätverk. Switchen monteras normalt på DIN-skena men kan också väggmonteras. Switcharna erbjuder enkelhet samt avancerad funktionalitet och teknologi till mycket konkurrenskraftiga priser.

Power over Ethernet-switchar
Power over Ethernet-injektorer

LaboTest kan erbjuda ett brett sortiment av Power over Ethernet–injektorer för att enkelt spänningsmata PoE–enheter i Ethernet–nätverk.

PoE–injektorerna finns i en rad olika storlekar och utföranden beroende på behov och applikationer.

Seriellt till Ethernet och Ethernet till fiber

Med våra Device Servers kan du enkelt koppla enheter med seriella kommunikationsportar såsom RS232/422/485 till Ethernet-nätverk, både LAN och WLAN.

Med våra Industriella mediakonverterare kan du enkelt koppla ihop fiberbaserade kommunikationssystem med kopparbaserade Ethernet-nätverk. Våra mediaomvandlare finns för DIN-skena eller rackmontering med upp till 18 omvandlare.

Industriella brandväggar

Industriella nätverksbrandväggar ansluts mellan två eller flera nätverk, vanligen mellan WAN och ett eller flera industriella LAN. En brandvägg analyserar inkommande och utgående trafik och blockerar obehöriga IP-paket. För att avgöra vilken trafik som är behörig eller ej arbetar den efter regler, bestämda av brandväggens programvara och av dess systemadministratör.

Ethernet-förlängare

LaboTest kan erbjuda ett brett sortiment av Ethernet-förlängare för att enkelt koppla ihop olika Ethernet-nätverk med 2-tråds kopparkabel eller koax-kabel.

I/O-System

ICP-DAS erbjuder ett brett utbud av avancerade fjärrstyrda I/O- och styrenheter samt M2M-, HMI- och fältbussprodukter för industriell, maskin- och byggnadsautomation.

Mer information om ICP-DAS automationsprodukter hittar du här »