Site Master

Med Site Master™-seriens handhållna kabel- och antennanalysatorer mäter du enkelt return loss/VSWR, cable loss och distance-to-fault (DTF). Site Master hjälper fälttekniker verifiera installationer och finna problem innan de blir kostsamma driftstörningar.

Site Master är det ledande valet för installation, underhåll och felsökning av såväl mikrovågssystem som mobilsystem, radio/TV-, satellit- och försvarssystem. Välj det instrument som passar dig bäst ur den alltjämt växande Site Masterfamiljen.

Site Master S331p

S331P är en ultraportabel version av den industriledande Site Masterserien för kabel- och antennanalys. Det är den minsta, lättaste, snabbaste och kostnadseffektivaste Site Mastern. Den kraftmatas från USB-porten på en Windows 7/8/10-platta, -laptop eller stationär PC. Två versioner finns: 150 kHz – 4 GHz och 150 kHz – 6 GHz. Dess lilla format gör att den kan anslutas direkt till mätobjektet, utan testkabel. 

Läs mer om Site Master S331P

Spectrum Master

Oavsett om du söker interferenskällor eller verifierar signalkvalitet är Anritsus Spectrum Master ditt ideala mätinstrument. Med Spectrum Master kan du monitorera, lokalisera, identifiera och analysera 2G/3G/4G, landmobilradio, Wi-Fi, broadcast och numera också CPRI RF. Med ett stort urval av tillval att välja bland gör den multifunktionella Spectrum Mastern att du inte behöver lära dig, eller ta med dig, flera olika instrument för att få jobbet utfört. Med tillvalet CPRI RF kan du se upplänk och nedlänk via den optiska CPRI-länken i traditionella RF-spektrum- och spektrogramvyer.

Läs mer om Spectrum Master

MS2760A ultraportabel Spektrumanalysator

MS2760A är Anritsus första generation ultraportabla spektrumanalysatorer. Genom att använda Anritsus patenterade ShockLine non-linear transmission line- (NLTL) teknologi krossar MS2760A alla barriärer gällande pris, storlek och prestanda för högprestanda spektrumanalysatorer. Den kombinerar ett litet yttre med industriledande dynamiskt omfång, svephastighet och noggrannhet. Dess behändiga format gör att den kan anslutas direkt till de flesta mätobjekt, utan behov av kostsamma mätkablar eller antenner. MS2760A är världens första handhållna millimetervågs  spektrumanalysator som går från 9 kHz till 110 GHz. Den kraftmatas via USB 3.0 och styrs från en Windows-baserad PC, laptop eller platta, vilket gör den extremt flexibel i labbet, i produktion eller på fältet.

Läs mer om MS2760A  

PIM Master

PIM Master™ är en 40 Watt, batteridriven PIM-testare som också kan inkludera en inbyggd Site Master™. Med inbyggd Site Master kan du med PIM Master göra en komplett test av ett kabel- och antennsystem där du mäter PIM, Distance-to-PIM, Return Loss, VSWR, Cable Loss och Distance-to-Fault med ett och samma instrument. Distance-to-PIM kan också visa om PIM-källan är extern, och visar då avståndet till den. PIM Master har en stor och ljusstark skärm och ett enkelt och intuitivt gränssnitt. Stryktålig design och bärbarhet gör att du enkelt kan ta med dig PIM Master upp i masten, t ex för att mäta på LTE RRH/RRU-installationer.

Läs mer om PIM Master

PIM Hunter

Med PIM Hunter finner du snabbt externa PIM-källor. PIM Master har visat avståndet till den externa PIM-källan, med PIM Hunter finner du den snabbt och med ett par centimeters noggrannhet. PIM Hunter ansluts till en Anritsu spektrumanalysator i burst detect mode och med ett lämpligt bandpassfilter installerat.

Läs mer om PIM Hunter

BTS Master

BTS Master MT8220T är ett kraftfullt multifunktionsinstrument för erfarna mobil-/RF-tekniker vid driftsättning, intrimning, underhåll och felsökning av radiobasinstallationer. Signalanalysatorn för 2G, 3G and 4G kan testa RF- och modulationskvalitet för att validera i stort sett alla subsystem i radiobasens sändardel. Med nedlänks over-the-air- (OTA) kvalitetestester kontrollerar du enkelt RRH/RRU. För LTE och TD-LTE kan du också verifiera att MIMO fungerar korrekt. Med tillvalet CPRI RF kan du se upplänk och nedlänk via den optiska CPRI-länken i traditionella RF-spektrum- och spektrogramvyer.

Läs mer om BTS Master

RAKEL-testare

RAKEL-testare, radiomodulationstestare, signalgenerator, spektrumanalysator OCH vektornätverksanalysator! Ja, allt detta i samma handhållna, smidiga instrument. LMR Master S412E är Anritsus lösning för installation, underhåll och felsökning av RAKEL-nät, liksom för interferenssökning och grafiskt återgiven täckningsmätning, inomhus såväl som utomhus. Den har också stöd för bl a LTE-mätningar, vilket blir alltmer uppskattat vartefter det svenska RAKEL-nätet utvecklas.

Läs mer om LMR Master

VNA Master

VNA Master är Anritsus produktfamilj av högprestanda handhållna vektornätverksanalysatorer I utföranden från 5 kHz ända upp till till 20 GHz OCH kan innehålla en spektrumanalysator från 9 kHz till 20 GHz. Den är kompakt, handhållen, multifunktionell och möjliggör S-parameteranalys i fält… närsomhelst, varsomhelst.

Spektrumanalysatorn har ultra-lågt brusgolv.

Läs mer om VNA Masterfamiljen

MT1000A

MT1000A är en multifunktions transportnättestare som också kan kompletteras med en OTDR-modul – för ett sant allt-i-ett-instrument.  MT1000A stöder ”allt” från E1/T1 upp till 100 GigE, inklusive OTN, Fiber Channel, CPRI och OBSAI. Flera alternativ för fjärrstyrning finns och komplexa tester kan förprogrammeras. För alla tester finns enkla och kraftfulla rapportfunktioner, vilka också kan inkludera foton på de fiberoptiska kontakterna.

Läs mer om MT1000A

MT1100A

MT1100A är Anritsus mest kraftfulla multifunktions transportnättestare, den kan samtidigt utföra fyra helt oberoende tester. Likt MT1000A stöder den ”allt” inklusive OTN, Fiberchannel, CPRI och OBSAI, och 40/100 Gbit/s Ethernet. MT1100A är ett utmärkt val för forskning, produktion och tester i fält.   Flera alternativ för fjärrstyrning finns och komplexa tester kan förprogrammeras.

Läs mer om MT1100A

Autofokus videomikroskop

Autofokus videomikroskop Smutsiga eller skadade optiska kontakter kan avsevärt påverka prestanda. Videomikroskopet G0382A har autofokus, verifierar kontaktens skick enligt IEC 61300-3-35 och levererar sedan en detaljerad PASS/FAIL-analys, vilken kan sparas som PDF-fil eller inkluderas i andra rapporter.

Läs mer om mikroskopet